lunes, 26 de noviembre de 2012

MENUS

MENU 1
  • Primer plat: aminada amb formatge.
  • Segon plat: paella valensiana.
  • Tercer plat: tiramisù.
MENU 2
  • Primer plat: calamars a la roman.
  • Segon plat: arròs al forn.
  • Tercer plat: arròs amb llet.
 MENU 3
  • Primer plat: ensaladilla rusa.
  • Segon plat: canalons de pollastre.
  • Tercer plat: brac de gitano.
MENU 4
  • Primer plat: angulas a la basca.
  • Segon plat: besugo al forn.
  • Tercer plat: vicocho.
MENU 5
  • Primer plat: bogabant a la plaxa.
  • Segon plat: arròs amb sepia:
  • Tercer plat: yogurt amb maduixes.
MENU 6
  • Primer plat: amanida cessar.
  • Segon plat: paizza barbacoa.
  • Tercer plat: pastis de llimo. 
MENU 7
  •  Primer plat: truita de patata.
  • Segon plat: rellom al roquefort.
  • Tercer plat: platan amb sirop de chocolata.
MENU 8
  • Primer plat: tallarins a la carbonara.
  • Segona plat: pizza de pernil amb formatge.
  • Tercer plat: pastis de chocolate.
 MENU 9
  • Primer plat: brou de pollastre.
  • Segon plat: sepia a la plancha.
  • Tercer plat: macedonia.
 MENU 10
  • Primer plat: calamars amb tomaca.
  • Segon plat: albondigues amb salsa de almendra.
  • Tercer plat: batut de mores

No hay comentarios:

Publicar un comentario