lunes, 19 de noviembre de 2012

PAELLA DE BLANQUET I COSTELLES


ARROSOS VALENCIANS

PAELLA DE CONILL, CARAGOLS I BOLETS

Per a 4 persones, hi ha que tindre:

½ kg de conill
24 xones (caragol serrà també cridat “vaqueta”)
300 g de bolets
1 tomaca madura
400 g d'arròs
3 alls
1.5 litres de caldo de carn o aigua
200 cc oli
Safrà
Pebre
Sal

Escris:

Paella
Paleta
GavineT
Forquetes

Pasos a seguir

Els caragols, que ja els tindrem nets, (ja parlarem un dia de com es netegen els caragols), els bullim lleugerament a foc mínim fins a matar-los i reservem. Sofregir en la paella el conill prèviament salpebrat, fins que quede ben daurat. Picar els alls i la tomaca i sofregir-los també junt amb la carn. Agregar l'aigua o el caldo i deixar coure uns 15 minuts fins que el conill este tendre. Afegir l'arròs i els caragols, coure 5 minuts i tirar els bolets, el safrà i, si fera falta, sal. Coure 15 minuts més i quan es quede l'arròs sense caldo, apagar el foc i deixar reposar uns instants. 

  

No hay comentarios:

Publicar un comentario