ARROSOS
VALENCIANS
PAELLA
DE SOBRES DE PUTXERO:
Per
a 4 persones, hi ha que tindre:
300 g d'arròs
½ kg de sobres d'olla (carn, cansalada, pilota, verdura, cigrons etc)
2 tomaques
1’2 litros de caldo de putxero
Oli
Sal
300 g d'arròs
½ kg de sobres d'olla (carn, cansalada, pilota, verdura, cigrons etc)
2 tomaques
1’2 litros de caldo de putxero
Oli
Sal
Pebre
roig
Safrà
Safrà
Escris:
Paella
Paleta
Gavinets
Forquetes
Pasos
a seguir:
En
una paella sofregir uns alls i la tomaca, després tirarem la carn
esmicolada i sense osos i les verdures trossejades que ens hagen
sobrat del putxero. Donar-li unes voltes, afegir l'arròs i ofegar
bé, remerejant contínuament amb la paleta, durant 2 minuts. Afegir
el pebre roig, mesclar i de seguida regar tot amb el caldo calent.
Afegir safrà, rectificar de sal si féra falta i coure 10 minuts a
foc fort i 8 a foc moderat fins que s'asseque. Deixar reposar uns 4 o
5 minuts abans de servir.
No hay comentarios:
Publicar un comentario