lunes, 19 de noviembre de 2012

PAELLA D'ALETES DE POLLASTRE

-->
AROSSOS VALENCIANS

PAELLA D'ALETES DE POLLASTRE

Per a cuatre persones:

4 tassetes d'arròs (de les de cafè)
  • 1 pot de sofregit d'hortalisses
  • 3 grans d'all
  • 350 gr de aletes de pollastre (unes 12-14)
  • 1 pebrot vert
  • 8 tassetes d'aigua
  • 2 pastilles d'Avecrem Caldo de Pollastre
  • oli i pebre
Escris:

Una paella
Una paleta
Gavinets
Forquetes
Plats

Pasos a seguir:

Condimentar les aletes de pollastre amb sal i pebre (al gust) i sofregir-les junts amb els alls en una cassola o paellera amb una mica d'oli. Retirar i reservar. En el mateix oli, saltar els pebrots verds a trossets i afegir-hi el sofregit d'hortalisses. Afegir-hi un altre cop les aletes de pollastre i abocar-hi l'arròs. Deixar-l sofregir una mica remenant-lo perquè no s'enganxi.

Abocar-hi l'aigua i tot seguit les pastilles d'Avecrem Caldo de Pollastre esmicolades. Si es desitja, s'hi pot abocar una mica de pebre. Bullir i deixar coure a foc mig uns 20 minuts. Tapar amb paper d'alumini i deixar reposar 5 minuts abans de servir.






No hay comentarios:

Publicar un comentario