AROSSOS
VALENCIANS
PAELLA
D'ALETES DE POLLASTRE
Per
a cuatre persones:
4 tassetes
d'arròs (de les de cafè)
- 1 pot de sofregit d'hortalisses
- 3 grans d'all
- 350 gr de aletes de pollastre (unes 12-14)
- 1 pebrot vert
- 8 tassetes d'aigua
- 2 pastilles d'Avecrem Caldo de Pollastre
- oli i pebre
Escris:
Una
paella
Una
paleta
Gavinets
Forquetes
Plats
Pasos
a seguir:
Condimentar
les aletes de pollastre amb sal i pebre (al gust) i sofregir-les
junts amb els alls en una cassola o paellera amb una mica d'oli.
Retirar i reservar. En el mateix oli, saltar els pebrots verds a
trossets i afegir-hi el sofregit d'hortalisses. Afegir-hi un altre
cop les aletes de pollastre i abocar-hi l'arròs. Deixar-l sofregir
una mica remenant-lo perquè no s'enganxi.
Abocar-hi
l'aigua i tot seguit les pastilles d'Avecrem Caldo de Pollastre
esmicolades. Si es desitja, s'hi pot abocar una mica de pebre. Bullir
i deixar coure a foc mig uns 20 minuts. Tapar amb paper d'alumini i
deixar reposar 5 minuts abans de servir.
No hay comentarios:
Publicar un comentario