-PAELLA
DE FETGE DE RAP I LLOBARRO.
Per
a quatre persones:
400 g arròs
1 tros de fetge de rap
2 llobarros xicotets
1.5 litres de caldo de peix
1 ceba mitjana
3 nyoras (Es poden substituir per 2 culleradetes de pebre roig)
4 alls
1 tomaca madura
Oli d'oliva
Safrà
Sal
1 tros de fetge de rap
2 llobarros xicotets
1.5 litres de caldo de peix
1 ceba mitjana
3 nyoras (Es poden substituir per 2 culleradetes de pebre roig)
4 alls
1 tomaca madura
Oli d'oliva
Safrà
Sal
Estris
per a fer el plat:
Una
paella
Una
paleta
Gavinets
Forquetes
Cuan
tinagm tot emanar al pescater que ens separe els lloms dels
llobarros de manera que queden ben nets d'espines i tallar-los en
trossos mitjans. Trossejar també el fetge del rap i salar-ho tot.
Sofregir en la paella les nyoras, la ceba finament picada, els alls
triturats i quan comencen a daurar-se agregar la tomaca pelada i
picada. Mentrestant, picar les nyoras en el morter i agregar-les al
sofregit. Afegir l'arròs, donar-li unes voltes en el sofregit durant
un parell de minuts (si no tinguérem nyoras, és el moment d'agregar
el pebre roig), remoure i després regar amb el caldo bullint. Deixar
bullir a foc fort uns 10 minuts, després repartir el peix i el fetge
del rap per damunt de la paella, abaixar el foc i deixar coure uns 8
o 10 minuts mes fins que s'asseque el caldo. Apagar i deixar reposar
uns minuts.
No hay comentarios:
Publicar un comentario